Sport

Oțelul Galați este neînvins în Superliga românească de fotbal

Oțelul Galați continuă seria meciurilor fără înfângere în Superliga românească de fotbal! Echipa antrentă de Dorinel Munteanu a învins pe teren propriu gruparea Dinamo București în primul meci al etapei a 11-a. Gazdele s-au impus cu 1-0 și astfel au ajuns la 8 partide fără înfrângere în prima ligă valorică a României.

Singurul gol al partidei de la Galați a fost marcat în minutul 37 de Neluț Roșu, care a deviat balonul în proprie poartă după centrarea lui Frederic Maciel din lovitură liberă. Oțelul a încheiat meciul în inferioritate numerică. Atacantul Alexandru Mihai Pop a primit al doilea cartonaș galben în prelungiri. Pentru Oțelul a fost a doua victorie consecutivă în campionat.

"Din păcate pentru adversarii noștri au pierdut 3 puncte, iar jucătorii noștri trebuie felicitați pentru efortul depus, pentru așezarea tactică, pentru agresivitate pe durata partidei. Nu cred că victoria noastră poate fi contestată de cineva.", a declarat Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

Dinamo București a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, dintre care ultimele patru au fost înfrângeri. Mai mult, "câinii roșii" nu au reușit nici să marcheze în aceste partide.

"Este foarte îngrijorător, pentru că atunci când ești la Dinamo și pierzi patru meciuri la rând e un moment foarte greu. Știam că va fi dificil în acest meci.", a menționat Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo București

Fotbaliștii moldoveni Ștefan Bodișteanu și Vasile Jardan au contribuit și ei la victoria echipei din Galați. Primul a fost titular și a fost scos de pe teren la pauză, iar Jardan a intrat în repriza secundă. Oțelul Galați a urcat provizoriu pe locul șapte în clasament, iar Dinamo București e pe penultimul loc.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult