Internațional

Mexic: Morți și răniți după ce acoperișul unei biserici s-a prăbușit

Șapte persoane au decedat și alte 30 au rămas blocate, după ce acoperișul unei biserici s-a prăbușit, în Ciudad Madero, Mexic. Presa locală scrie că 10 persoane au fost transportate la spital, potrivit news.ro.

news.ro
Sursa: news.ro

Poliția din statul Tamaulipas a declarat că aproximativ 100 de persoane se aflau la o ceremonie religioasă în momentul prăbușirii.

„Au fost confirmate șapte persoane decedate, iar zece răniți au fost salvați”, a informat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al securității guvernului din statul Tamaulipas, citat de Agerpres.

Se crede că mai mulți copii se află printre cei prinși sub dărâmături, iar eforturile de salvare sunt în curs de desfășurare.

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 14:18 când, probabil din cauza unei defecțiuni structurale, partea superioară a bisericii s-a prăbușit, au precizat autoritățile într-un comunicat.

Imaginile de pe rețelele de socializare arată momentul prăbușirii, dar și clădirea bisericii în ruine, în timp ce oamenii se înghesuie în jurul dărâmăturilor, căutându-i pe cei care au fost prinși înăuntru.

Citește mai mult