Politic

Maia Sandu, alături de selecționata R. Moldova. „M-am bucurat să-i salut pe jucătorii echipei naționale și să-i felicit”

Președinta Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu, dar și ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, au fost în tribune printre susținătorii Republicii Moldova care a jucat vineri cu Albania. Meciul din cadrul preliminariilor Campionatului European s-a încheiat la egalitate, însă „Tricolorii” mai păstrează șansa calificării la EURO 2024.

facebook.com/maia.sandu
Sursa: facebook.com/maia.sandu

„Hai, Moldova! Emoții mari în această seară la meciul de fotbal Moldova - Albania din preliminariile Campionatului European de Fotbal. M-am bucurat să-i salut pe jucătorii echipei naționale și să-i felicit, pe ei și pe antrenorul selecționatei Moldovei, Serghei Cleșcenco, pentru meciul frumos și emoțiile pe care ni le-au oferit”, a scris președinta Maia Sandu pe pagina sa de Facebook

Și președintele Parlamentului Igor Grosu a felicitat jucătorii moldoveni pentru rezultatul obținut. „Bravo băieți! Vă mulțumesc din suflet pentru această seară de fotbal frumoasă și emoții pozitive. Ați fost fantastici și ați adus bucurie țării întregi. Suntem mândri de voi și credem într-un miracol fotbalistic până la capăt. Vă urez mult succes în meciul cu Cehia din deplasare. Felicit toată suflarea fotbalistică din țară, jucători, staff, conducători și antrenorul principal Serghei Cleșcenco pentru această campanie de calificare care a arătat că Moldova poate!”, a declarat Igor Grosu.

R. Moldova are șanse în continuare să se califice la EURO 2024. Au 10 puncte în grupa E, cu două sub Cehia. Albania a ajuns la 14 și e deja calificată.

Țara noastră poate scrie istorie luni, dacă bate Cehia în deplasare. Ar ajunge la 13 puncte și s-ar califica în premieră la un turneu final.

Bogdan Nigai

Bogdan Nigai

Autor

Citește mai mult