Internațional

Miss Univers 2023: Cea mai frumoasă femeie din lume este Sheynnis Alondra Palacios Cornejo, din Nicaragua

Concursul internațional Miss Univers 2023 și-a desemnat învingătorii. Cea mai frumoasă femeie din lume este Sheynnis Alondra Palacios Cornejo, din Nicaragua. Pe locul doi și trei s-au plasat participantele din Thailanda și Autralia. Victoria lui Sheyniss Palacios aduce prima coroană pentru Nicaragua din istoria concursului de frumusețe. Coroana este compusă din diamante și safire și este evaluată la peste 5 milioane de dolari. Concursul anual de frumusețe s-a desfășurat în capitala statului El Salvador, San Salvador.

tvaztecaguate.com
Sursa: tvaztecaguate.com

Sheynnis Alondra Palacios Cornejo a câștigat cea de-a 72-a ediție a concursului internațional Miss Univers, fiind desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Sheynnis are 23 de ani și este originară din Nicaragua. Ea are o diplomă în comunicare. Tânăra s-a remarcat până în prezent inclusiv în calitate de producător și editor. Fotomodelul și-a făcut debutul în cadrul concursului Miss Teen Nicaragua în 2016, ulterior și-a reprezentat țara la Teen Universe și a ajuns în top zece.

Pe locul doi la Miss Univers 2023 s-a clasat reprezentanta Thailandei, Anntonia Porsild, iar locul trei i-a revenit reprezentantei Australiei, Moraya Wilson. Pentru titlul de Cea mai frumoasă femeie de pe planetă au concurat, în total, 83 de tinere din întreaga lume. Victoria lui Sheynnis înseamnă prima coroană pentru Nicaragua din istoria concursului de frumusețe. Finala competiției a avut loc în El Salvador.

Citește mai mult