Social

LIVE // Forumul Mass-Media 2023

Forumul Mass-Media, ajuns la a opta ediție, se desfășoară în perioada 4-5 decembrie și se convoacă pentru a dezbate probleme de care se ciocnește comunitatea jurnalistică moldovenească, a consulta cu jurnaliștii și editorii potențialele soluții și a elabora solicitări pentru autorități în scopul creării și consolidării unui climat de concurență loială și independență editorială a instituțiilor mass-media din Republica Moldova.

La lucrările Forumului Mass-Media 2023 sunt invitați reprezentanți ai autorităților, ai unor ambasade și reprezentanțe străine, printre aceștia președinta Maia Sandu, ambasadorul UE la Chișinău Janis Mazeiks, ambasadorul SUA Kent D. Logsdon și alții.

Ca rezultat al discuțiilor de panel și celor din atelierele tematice, va fi elaborată și propusă pentru adoptare Rezoluția Forumului Mass-Media 2023 care va fi transmisă autorităților naționale, reprezentanțelor și ambasadelor străine, organizațiilor și experților europeni și internaționali care monitorizează dezvoltarea democratică a Republicii Moldova.

Bogdan Nigai

Bogdan Nigai

Autor

Citește mai mult