Sport

Echipele din Superligă revin din vacanță

Lotul de fotbaliști al clubului Zimbru Chișinău s-a reunit după vacanță și se pregătește de primele meciuri din noul an. Fotbaliștii și antrenorul sunt ambiționați să lupte în Superligă pentru un loc care să le permită să joace în cupele europene inter-cluburi și, de ce nu?, chiar pentru titlu!

Întâi de toate, însă, "galben-verzii" vor participa la prima ediție a turneului Cupa de Iarnă, organizat de Federația Moldovenească de Fotbal.

"Băieții sunt bine, luând în considerație masa musculară, greutatea. Se vede că au lucrat. Începe o nouă aventură. Sper să obținem ceea ce ne-am propus. Este mult de muncă." a afirmat antrenorul Lilian Popescu.

La Cupa de Iarnă, Zimbru va juca în cadrul Seriei A, împreună cu Dacia-Buiucani Chișinău, Saksan Ceadîr-Lunga și FC Victoria Chișinău. Turneul va începe pe 31 ianuarie.

Au revenit din vacanță și alte echipe din Superliga moldovenească de fotbal, precum campioana în exercițiu Sheriff Tiraspol sau Milsami Orhei. Ambele formații, care nu vor participa la Cupa de Iarnă, se vor pregăti mai întâi în Republica Moldova, iar apoi vor face deplasarea în Turcia pentru cantonamente.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult