Sport

Sheriff Tiraspol și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Turcia. Dinamo Kiev, printre adversari

Campioana Republicii Moldova la fotbal, formația Sheriff Tiraspol, și-a programat 4 meciuri amicale pe care le va susține în cantonamentul pe care-l are programat în Turcia.

Pe 10 februarie, "viespile" vor juca în companiei formației Jenis Astana din Kazahstan. Patru zile mai târziu, Sheriff-ul se va confrunta cu gruparea letonă FC Liepaia.

Apoi, pe 17 februarie, "galben-negrii" au programat un amical de lux în compania celebrei formații ucrainene Dinamo Kiev, iar pe 22 februarie, discipolii lui Roman Pilipciuk se vor conrunta cu o altă echipă din Letonia, FC Rīgas Futbola Skola. Această grupare este antrenată de Viktors Morozs, iar în 2023 a devenit campioană a Letoniei.

Până a se deplasa în Turcia, Sheriff Tiraspol va susține un meci amical în Republica Moldova. "Viespile" vor juca cu CSF Bălți, însă deocamdată nu este cunoscută data la care se va desfășura această partidă.

Reamintim că clubul tiraspolean a anunțat oficial primul său transfer din această pauză hibernală. Este vorba despre mijlocașul uruguayan Mario Garcia.

Mai devreme, Sheriff-ul a anunțat despărțirea de doi fotbaliști experimentați - atacantul brazilian cu cetățenie moldovenească Luvannor Henrique și portarul ucrainean Maxim Koval.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult