Eurovision

Finala Națională Eurovision 2024, urmărită de zeci de mii de telespectatori

Zeci de mii de oameni au stat cu ochii pe postul public de televiziune în timpul difuzării finalei preselecției naționale a concursului Eurovision. Datele arată că evenimentul a fost urmărit cu interes sporit pe platformele online, dar și pe platforma Uniunii Europene pentru Radio și Televiziune.

Potrivit măsurătorilor, în medie, pe minut, etapa finală a preselecției finale a fost privită de peste 37 de mii cinci sute de oameni.

Punctul maxim de audiență a constituit 82 de mii șase sute de telespectatori. Este de menționat că și în reluare preselecția a fost urmărită cu interes.

Aici vorbim de o medie de peste 22 de mii trei sute de oameni pe minut, iar punctul de vârf - peste 56 de mii de telespectatori.

Pe platforma Uniunii Europene pentru Radio și Televiziune, finala preselecției finale a fost urmărită de peste 97 de mii de ori.

Subliniem că piesa Nataliei Barbu - „In The Middle” a fost vizionată pe platforma internațională de peste 164 de mii de ori.

Vizualizări impunătoare s-au înregistrat și pe paginile de facebook ale Teleradio Moldova, unde a fost difuzată în direct etapa finală a concursului.

Pagina Compania Teleradio Moldova a acumulat aproape 42 de mii de vizualizări, iar TV Moldova 1 aproape 21 de mii 200.

În același timp, finala preselecției a înregistrat peste 15 mii de vizualizări pe pagina Eurovision Moldova.

Citește mai mult