Eurovision

Natalia Barbu se pregătește să cucerească inimile milioanelor de melomani: „Acest Eurovision înseamnă o reinventare a mea”

În pregătirile pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, Natalia Barbu, cunoscuta și iubită artistă din Republica Moldova, se pregătește să uimească publicul la Eurovision Song Contest 2024. Cu o carieră impresionantă în spate și o voce ce cucerește inimile, Natalia pune la punct fiecare detaliu pentru a oferi un spectacol de neuitat pe scena de la Malmo (Suedia).

Într-o călătorie muzicală plină de emoție și speranță, Natalia Barbu se pregătește să cucerească inimile Europei cu piesa sa "In the Middle" la Eurovision Song Contest 2024.

După ce a obținut victoria în finala națională Eurovision pentru a doua oară, interpretarea acestei melodii marchează nu doar o competiție, ci și o călătorie de reînnoire și reconexiune pentru artistă.

„Acest Eurovision înseamnă o reinventare a mea, o reconexiune cu cine sunt eu ca artist, un salt frumos în muzică, în cariera mea și o conexiune cu suflete, cu foarte multe suflete. Atunci când tu ca artist te poți conecta cu milioane de oameni este incredibil”, spune Natalia.

Natalia Barbu se pregătește intens pentru Eurovision Song Contest 2024 și lucrează la diverse concepte pentru show. Artista explorează variantele de spectacol cu echipa sa, țintind la prezentări grandioase. Planurile includ coregrafii elaborate și elemente vizuale impresionante, însă decizia finală depinde de resursele financiare disponibile. Indiferent de circumstanțe, Natalia își propune să ofere un spectacol memorabil și captivant, cu sau fără o echipă completă alături.

Amintim că, Natalia Barbu cu piesa „In the middle” a câștigat Finala Naționala Eurovision Song Contest 2024 și va reprezenta Republica Moldova la Concursul Internațional ce se va desfășura în luna mai în Suedia. Reprezentanta Republicii Moldova va urca pe scena de la Malmo în prima semifinală din 7 mai. În Finala Națională, organizată de postul public de televiziune Moldova 1, au concurat 11 piese muzicale.

Doina  Pozdirca

Doina Pozdirca

Autor

Citește mai mult