Eurovision

Maia Sandu i-a urat succes Nataliei Barbu la Eurovision: Sunt convinsă că va reuși să impresioneze publicul din Europa

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova la concursul muzical Eurovision 2024, care va avea loc la Malmö, Suedia. Șefa statului a remarcat reușitele și succesele artistei care a reușit să cucerească prin vocea și talentul său publicul din diferite colțuri ale Europei.

I-am urat succes Nataliei Barbu, înainte să plece la Malmö, Suedia, unde va reprezenta țara noastră la concursul muzical Eurovision 2024 cu piesa „In the middle”. Sunt convinsă că și de această dată artista va reuși să impresioneze pe scena de la Eurovision. Cu toții ne aducem aminte de anul 2007, când Natalia a cucerit prin vocea și talentul său publicul din diferite colțuri ale Europei, cu piesa „Fight”. Așteptăm și acum, cu aceleași emoții, semifinalele și marea finală din luna mai”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că Natalia Barbu cu piesa „In the middle” a câștigat Finala Naționala Eurovision Song Contest 2024 și va reprezenta Republica Moldova la Concursul Internațional ce se va desfășura în luna mai în Suedia. Reprezentanta Republicii Moldova va urca pe scena de la Malmö în prima semifinală din 7 mai. În Finala Națională, organizată de postul public de televiziune Moldova 1, au concurat 11 piese muzicale.

Natalia Barbu a câștigat concursul obținând un scor total de 12 puncte. Interpreta a fost favorita juriului, acumulând 60 de puncte. Publicul i-a acordat Nataliei Barbu 2421 de voturi. Simpatia publicului a fost cucerită de Valeria Pasha care a obținut 4771 de voturi.

Citește mai mult