Sport

Chelsea Londra a învins pe Manchester United într-un meci cu 7 goluri

Chelsea și Manchester United au oferit un meci epic, de povestit nepoților. Londonezii, care au câștigat cu 4:3 au pornit ca din tun și în minutul 29 conduceau deja cu 2-0, prin golurile marcate de Conor Gallagher și Cole Palmer din penalty.

Manchester United nu a acuzat șocul și Alejandro Garnacho a dat semnul că meciul nu este jucat. A marcat după un contraatac rapid. Era minutul 34, iar cinci minute mai târziu Bruno Fernandes a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. În repriza a doua, „diavolii roșii" au mai marcat o dată. Același Garnacho a înscris cu capul, dar după o cursă de zile mari a lui Antony, care a centrat perfect în careu.

Ce a urmat în prelungiri ține de un thriller. Era minutul 90+9 și Manchester United se pregătea să sărbătorească victoria. Însă, o gafă a lui Diogo Dalot l-a adus pe Palmer în situația de a marca iar de la punctul cu var. Finalul a fost electrizant. La ultima fază, același Palmer a izbutit hat-trick-ul cu un șut puternic.

"A fost un meci grozav. Am început bine, iar finalul ne-a aparținut. Mi-a plăcut că spectatorii au transmis acea energie pozitivă fotbaliștilor. Toți am fost ca o familie.", a declarat antrenorul echipei Chelsea Londra, Mauricio Pochettino

"Evident, est acel sentiment de frustrare. Am început prost acest meci, și am încheiat la fel de prost. Am avut momente când am dominat ostilitățile, și cred că trebuia să câștigăm.", a menționat Erik Ten Hag, antrenorul echipei Manchester United

După această victorie, Chelsea a urcat pe locul 10 în clasament cu 43 de puncte, iar Manchester United a rămas pe treapta a 6-a cu 48 de puncte. Într-o altă partidă, liderul clasamentului FC Liverpool a învins pe Shefield United cu scorul de 3:1.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult