Sport

Meci palpitant în Superligă

Meci de foc în Superliga moldovenească de fotbal în acest weekend. Zimbru Chișinău joacă pe terenul lui Sheriff Tiraspol în așa-numitul „El Clasico de Moldova”. Pentru prima dată după mulți ani, Zimbru e peste rivala sa în clasament.

Zimbru a acumulat 7 puncte în primele 3 etape ale fazei a 2-a a Superligii. De cealaltă parte, Sheriff nu se regăsește în campionat. "Viespile" au înregistrat 3 remize la rând.

"Au început puțin mai rău, dar, oricum, este o echipă bună. Noi trebuie să fim pregătiți la maximum, nu trebuie să ne uităm la rezultatele lor." a spus căpitanul echipei Zimbru, Ștefan Burghiu.

"Nu cred că trebuie să ne gândim prea mult la cele trei remize înregistrate de ei. Fiecare meci e un meci diferit. Trebuie să ne pregătim și să arătăm cel mai bun fotbal posibil." a afirmat fotbalistul Denis Dedeciko.

Zimbru nu a mai obținut vreo victorie în fața Sheriff-ului în ultimele 18 meciuri directe, iar la Tiraspol "galben-verzii" nu au mai triumfat din luna martie a anului 2008.

"Acum Sheriff e ca un lup rănit. Nu îmi amintesc de mult timp să aibă rezultatele pe care le au la moment. Sunt sigur că ne va fi dificil și, totodată, interesant, dar, întotdeauna sunt convins că nu depinde de noi." a declarat antrenorul Lilian Popescu.

Meciul dintre Sheriff Tiraspol și Zimbru Chișinău, din etapa a patra a fazei a doua a Superligii, este programat pentru 7 aprilie, la ora 18:00. În celelalte partide ale etapei, tot duminică, Dacia-Buiucani Chișinău va găzdui pe CSF Bălți, iar sâmbătă, Petrocub Hâncești - pe Milsami Orhei.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult