Sport

Mare surpriză în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Europei! FC Liverpool este ca și eliminată din competiție

Una din favoritele la cucerirea trofeului, FC Liverpool, a pierdut categoric meciul de pe teren propiu cu Atalanta Bergamo, scor 0:3. Gruparea italiană Atalanta a marcat primul gol al partidei în minutul 38 prin Gianluca Scamacca. Atacantul bergamasc a recidivat apoi în repriza secundă, mai exact în minutul 60.

Rezultatul final a fost stabilit de croatul Mario Pașalici în minutul 83.

"Putem face din această conferință de presă cea mai scurtă din toate timpurile. Am avut o prestație foarte proastă. Am început foarte bine, dar nu am avut continuitate. Mijlocașii de bandă și atacanții au fost inexistenți. Din punct de vedere fotbalistic putem spune că a fost lipsă de disciplină tactică.", a declarat Jurgen Klopp

Într-o altă partidă a serii, AS Roma s-a impus pe terenul lui AC Milan cu scorul de 1:0. Golul victoriei romane a fost marcat în prima repriză de fundașul Gianluca Mancini.

Și Bayer Leverkusen a făcut, la fel, un pas important spre semifinale. "Farmaciștii" au învins pe teren propriu formația engleză West Ham United cu scorul de 2-0. Jonas Hofmann și Victor Boniface au marcat golurile echipei germane.

Într-un alt meci din prima manșă a sferturilor de finală, Benfica Lisabona a dispus acasă de Olympique Marseille cu 2:1.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult