Sport

Chelsea, victorie cu scor de tenis! Londonezii au învins fără drept de apel formația Everton, iar Cole Palmer a marcat patru goluri

Chelsea Londra a obținut cea mai categorică victorie din acest sezon competițional! În ultima partidă a etapei a 33-a a Premier League, gruparea londoneză a învins pe teren propriu pe Everton cu un scor de tenis, 6:0.

Chelsea a pornit "ca din tun" în partida de pe Stamford Bridge, iar Cole Palmer a deschis scorul în minutul 13. Englezul a recidivat 5 minute mai târziu, iar în minutul 29 a completat hat-trick-ul. Gazdele nu s-a oprit aici și au mai marcat o dată până la pauză prin Nicolas Jackson. Astfel, Chelsea a intrat la cabine cu avantaj de 4 goluri.

"Aristocrații" au continuat asediul la poarta adversă și în repriza secundă. Cole Palmer a semnat "poker-ul" în minutul 64. Mijlocașul londonezilor a ajuns astfel la cota 20 de goluri și l-a egalat în clasamentul golgheterilor pe liderul Erling Haaland. Scorul final a fost stabilit de Alfie Glichrist, care a înscris primul său gol în Premier League.

Chelsea este pe locul nouă în Premier League cu 47 de puncte, în timp ce Everton se află în zona retrogradării, pe locul 16 al clasamentului, cu 27 de puncte.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult