Sport

Meci de gală în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Manchester City va juca returul cu Real Madrid

În aceată seară de la ora 22:00, Manchester City va primi replica lui Real Madrid, după ce prima manșă s-a încheiat cu scorul de 3:3. Formația engleză este favorită la cucerire trofeului, în opinia specialiștilor, și va încerca să profite de avantajul terenului propriu.

uefa.com
Sursa: uefa.com

"Citadinii" au un moral excelent înaintea acestei confruntări, după ce au urcat pe primul loc în clasamentul primei divizii engleze de fotbal. Cele 16 goluri marcate în ultimele patru partide oficiale, sunt un un indiciu că Pep Guardiola și-a adus discipolii în vârf de formă. Antrenorul spaniol are tot lotul la dispoziție. Nathan Ake și Kyle Walker au fost pe banca de rezerve la meciul cu Luton Town, iar Rodri, Phil Phoden și Bernardo Silva au fost menajați.

"Respect foarte mult pe Real Madrid dar nu mi-e frică de ei. Am jucat de atâtea ori, însă nu pot să-i laud. Doresc ca noi să ne calificăm în semifinale, însă dacă ne vor elimina, atunci îi voi felicita.", a declarat Josep Guardiola, antrenor Manchester Citz

De partea cealaltă, Real Madrid vine la Manchester cu speranța de a juca mai bine decât a făcut-o în tur. Echipa pregătită de Carlo Ancelotti nu a mai pierdut un meci în 90 de minute din septembrie anul trecut, 1-3 pe terenul lui Atletico Madrid. Jocul nu a convins în ultima perioadă, dar Realul a marcat în fiecare partidă jucată în deplasare în acest sezon, indiferent de competiție. Carlo Ancelott nu se va putea baza în acest meci pe Aurelien Tchouameni, care este suspendat.

"Fanii lui Real Madrid ar trebui să fie liniștiți. Nu cred că au emoții. În această competiție, Realul este mereu competitiv. Așa că fanii ar trebui nu ar trebui să fie ca pe ace, ci dimpotrivă, trebuie să fie cei mai fericiți. În echipa mea, nimeni nu este nervos. Văd doar încredere în forțele proprii.", a afirmat Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

În cealaltă partidă, Bayern Munchen va primi replica formației Arsenal Londra. În tur, cele două formații au remizat, scor 2:2.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult