Sport

Ultimul El Clasico al sezonului

În drum spre un nou titlu în La Liga, Real Madrid mai are de jucat 7 meciuri, iar cel mai greu pare a fi cel de mâine. „Los Blancos” vor înfrunta, marea lor rivală, FC Barcelona, într-un „El Clasico” pe teren propriu. Chiar dacă Barça vine după un eșec usturător în Liga Campionilor, antrenorul Realului, italianul Carlo Ancelotti, crede că șansele la victorie în cel mai tare meci al campionatului spaniol sunt egale, de 50/50.

https://www.hitc.com/en-gb/2024/04/20/exclusive-real-madrid-plan-to-keep-star-amid-premier-league-interest/
Sursa: https://www.hitc.com/en-gb/2024/04/20/exclusive-real-madrid-plan-to-keep-star-amid-premier-league-interest/

„Suntem convinși că va fi un „El Clasico" în toată legea: două echipe competitive, care luptă într-un meci echilibrat. Este șansa noastră de a ne apropia și mai mult de titlu, dar ne dăm seama ce probleme ne poate pune Barça, care este vigilentă." a spus Ancelotti.

Antrenorul formației „blau-grana", Xavi Hernandez, este convins că doar o victorie a discipolilor săi îi va mai ține în cărți în cursa pentru titlu.

„Pentru noi este cel mai important meci al sezonului. E clar că trebuie să-l câștigăm. Doar astfel putem pune presiune pe Real Madrid. Cu o victorie, reducem diferența până la 5 puncte. Ne-am dori acest scenariu." a afirmat Xavi.

Meciul Real Madrid - FC Barcelona se va juca pe stadionul Santiago Bernabeu duminică, cu începere de la ora 22:00. În clasament, Real are 78 de puncte, iar Barça - 70 de puncte.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult