Eurovision

Primul mesaj al Nataliei Barbu după semifinala Eurovision: „Este un concurs politic”

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision a oferit primele declarații post-concurs. Artista a subliniat dezamăgirea legată de rezultat, sugerând că concursul ar fi influențat de factori politici. Deși nu a ajuns în finală, acest moment reprezintă un nou început în cariera și viața sa, indicând o atitudine pozitivă și determinare în fața viitoarelor provocări.

„Este foarte politic și nu contează pentru că piesa mea e despre lumină, e despre frumos și eu sunt convinsă că m-am conectat cu foarte multă lume, doar că acest concurs probabil că nu e doar despre asta”.

Totodată, Natalia Barbu a subliniat experiența obținută prin participarea la Eurovision, exprimând recunoștință pentru oportunitatea de a se conecta cu publicul și de a împărtăși piesa sa.

„Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această experiență în sine. A fost frumos și eu cred că dacă am ajuns aici, în acest concurs, nu am ajuns degeaba, pentru că de acum încolo începe o etapă nouă și frumoasă în cariera și în viața mea”.

Amintim că Natalia Barbu cu piesa ”In The Middle”, care a reprezentant Republica Moldova, nu s-a calificat în finala concursului Eurovision 2024. Din cele 15 țări participante în semifinală, pentru marea finală din 11 mai au fost selectate Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda și Luxemburg.

Eurovision Song Contest 2024 se desfășoară la Malmö, Suedia, după ce anul trecut interpreta Loreen a câștigat competiția. Semifinalele au loc la 7 și 9 mai, iar țara câștigătoare va fi desemnată în cadrul finalei de pe 11 mai.

Doina  Pozdirca

Doina Pozdirca

Autor

Citește mai mult