Sport

Petrocub a sărbătorit cu trofeul pe teren

Sărbătoare la Hâncești. Petrocub a celebrat pe teren câștigarea campionatului, jucătorii și membrii staff-ului tehnic ridicând trofeul după meciul cu Zimbru Chișinău din ultima etapă.

facebook.com/FCPetrocub
Sursa: facebook.com/FCPetrocub

„Este un an fantastic. Pe merit am câștigat acest campionat. Suntem bucuroși, sărbătorim, dar ne gândim la meciul de sâmbătă din finala Cupei." a spus fundașul Ion Jardan.

„Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest sezon minunat. Totul a mers foarte bine pentru că am fost uniți și fiecare jucător a avut încredere în coechipierii săi." a afirmat portarul Razak Abalora.

„Suntem o echipă foarte unită. Suntem împreună de mulți ani. Avem antrenor foarte bun, care ne-a pus o structură a jocului foarte bună, pentru a fi mai disciplinați." a declarat mijlocașul Marius Iosipoi.

„Ne bucurăm enorm de mult că a venit titlul la Hâncești. Echipa asta, clubul a mers mult timp spre titlu, de multe ori fiind pe locul 2." a spus antrenorul Andrei Martin.

Petrocub a încheiat campionatul cu o victorie frumoasă, scor 4-1 în fața formației Zimbru. Nicky Cleșcenco a marcat 2 goluri în meciul de aseară.

Astfel, în a faza a doua a Superligii moldovenești de fotbal, Petrocub a terminat neânvinsă, cu 7 victorii și 3 remize.

„Chiar ne-am dorit să nu pierdem acest ultim meci. Am ieșit, ca și în alte partide, să câștigăm, am reușit și am făcut sărbătoarea mai frumoasă cu această victorie." a afirmat căpitanul Vladimir Ambros.

Petrocub va evolua în primul tur preliminar al Ligii Campionilor în sezonul următor. Pe locul 2 în clasamentul campionatului s-a clasat Sheriff, iar pe 3 și 4 - Zimbru și Milsami. Tiraspolenii ar putea juca în preliminariile Ligii Europei, însă, dacă „zimbrii" vor cuceri Cupa Moldovei, ei vor ajunge în acea competiție, iar Sheriif și Milsami - în Liga Conferințelor.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult