Sport

Sergiu Cleșcenco a anunțat lotul naționalei

Selecționerul echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, Sergiu Cleșcenco, a anunțat lotul final pentru meciurile amicale din iunie. 25 de jucători au fost convocați pentru partidele cu Cipru și Ucraina. Ambele meciuri vor fi transmise în direct și în exclusivitate de postul național de televiziune Moldova 1.

fmf.md
Sursa: fmf.md

În lot sunt 4 jucători din Superliga moldovenească de fotbal - portarul Nicolae Cebotari de la Zimbru Chișinău, fundașii Sergiu Plătică și Victor Mudrac de la campioana Petrocub Hâncești și mijlocașul Mihai Plătică de la aceeași echipă. Ceilalți 21 de jucători evoluează la cluburi din străinătate. De pe listă nu lipsesc portarul Dorian Răilean de la Dinamo București, fundașii Oleg Reabciuk de la Spartak Moscova și Artur Crăciun de la Puszcza Niepołomițe, mijlocașii Vadim Rață de la FC Voluntari și Artur Ioniță de la Calcio Lecco, dar și atacanții Ion Nicolăescu de la Sport-Club Heerenveen și Virgiliu Postolachi de la Grenoble Foot.

Republica Moldova va întâlni Cipru pe 8 iunie, iar Ucraina - pe 11 iunie. Ambele partide se vor disputa pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 19:00, și vor fi transmise în direct de postul național de televiziune Moldova 1.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult