Eurovision

Reprezentanta Poloniei la Eurovision, Blanka, regretă că nu poate ajunge în Republica Moldova. Anularea zborului i-a dat peste cap participarea în Finala Națională de la Chișinău

Câștigătoarea etapei naționale Eurovision Song Contest 2023 din Polonia, Blanka, nu poate veni în Republica Moldova pentru a evolua în Finala Națională de la Chișinău. Anularea zborurilor de către Compania Air Moldova i-a dat peste cap călătoria în Republica Moldova.

eurovision.tv
Sursa: eurovision.tv

„Am verificat toate opțiunile. (...) Biletele nu sunt disponibile duminica sau luni la LOT. Air Moldovia a anulat toate zborurile către Varșovia în aceste zile – așa că nu există nicio opțiune. Îmi pare rău pentru asta. A fost foarte important pentru noi să o facem. Știu cât de mult am muncit pentru ca acest lucru să se întâmple... dar vezi, nu este vina noastră. COMPANII AERIENE. Îmi pare foarte rău pentru asta!”, a scris Blanka într-un mesaj adresat organizatorilor etapei naționale de la Chișinău.

În Finala Națională de la Chișinău, Blanka urma să cânte piesa cu care va urca în scena de la Liverpool. „Solo” a devenit un hit la posturile de radio poloneze, cucerind și inimile melomanilor din Bulgaria, Serbia, Lituania și Letonia. „Solo” are deja peste douăsprezece milioane de vizualizări pe Youtube.

Compania Air Moldova a anunțat despre anularea zborurilor pe mai multe direcții în zilele de 4, 5, 6 martie, explicându-și decizia prin deficiență de flotă și indisponibilitatea aeronavelor. Pentru 4 martie au fost anulate zborurile spre/din Varșovia și Londra.

Citește mai mult