Eurovision

Pasha Parfeni: „Vom reprezenta Republica Moldova la cel mai înalt nivel”

Câștigătorul etapei naționale Eurovision 2023, Pasha Parfeni, a declarat la sfârșitul concursului că va reprezenta Republica Moldova la cel mai înalt nivel. El a obținut cel mai mare punctaj atât de la juriu, cât și din partea publicului.

moldova1.md
Sursa: moldova1.md

„Emoții cu siguranță sunt, dar vreau să vă spun că în acești ani am reușit să acumulez un pic de experineță și toate aceste emoții au devenit foarte productive. Vreau să spun la toată lumea că și noi suntem norocoși, am păstrat asta ca și surpriză până acum, dar, de fapt, în perioada Eurovisionului la Liverpool va fi eclipsă de soare. Mi se pare un semn foarte bun pentru noi. Vreau să vă spun că noi am mizat de la bun început, am pus un obiectiv măreț, ca să câștigăm la Liverpool locul I. Vorbesc acum foarte serios”, a declarat Pasha Parfeni la Mesager.

Astfel, Pasha Parfeni va pleca la Liverpool pentru a participa la prima semifinală a Eurovision Song Constest 2023, pe data de 9 mai.

Nu este prima dacă când interpretul va evolua pe scena Eurovision. În martie 2012, Pasha Parfeni a câștigat selecția națională cu piesa „Lăutar” și a reprezentat Republica Moldova la Baku.

Pe locul doi s-a clasat SunStroke Project cu piesa „Yummy Mummy”, iar Aliona Moon cu piesa „Du-mă” s-a calificat pe locul trei.

Citește mai mult