Regional

Grav accident rutier în nordul țării. Un autocar cu 21 de pasageri la bord s-a răsturnat în raionul Drochia

Grav accident rutier în nordul țării. Un autocar de rută, cu 21 de persoane la bord, s-a inversat într-un șanț, după ce s-a izbit într-un copac. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, pe traseul R-12, din direcția municipiului Bălți spre Drochia. În urma accidentului rutier, nouă persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, anunță oamenii legii.

Poliția Republicii Moldova/telegram
Sursa: Poliția Republicii Moldova/telegram

Poliția anunță că oamenii legii au fost sesizați despre producerea accidentului rutier astăzi, în jurul orei 9:40.

La fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul de 51 de ani, care conducea autocarul pe ruta Chișinău -Kiev, ar fi pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac, ulterior s-a inversat în șanț. În urma impactului, nouă persoane străine au fost transportate la Spitalul Raional Drochia pentru îngrijiri medicale.

Preliminar s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs din cauza unor defecțiuni tehnice ale mijlocului de transport. Poliția stabilește toate circumstanțele.

În context, IGP reamintește tuturor conducătorilor care transportă călători să verifice starea tehnică a mijlocului de transport înainte de a porni la drum, pentru a asigura siguranța pasagerilor.

Ecaterina Arvintii

Ecaterina Arvintii

Autor

Citește mai mult