Eurovision

Eurovision 2023 // Pasha Parfeni a avut prima repetiție pe scena de la Liverpool. Interpretul promite un show spectaculos

Au mai rămas zile numărate până la prima semifinală a celui mai așteptat show muzical, Eurovision Song Contest 2023. Pe 30 aprilie, Pasha Parfeni a avut prima repetiție pe marea scenă de la Liverpool Arena. Interpretul promite un show spectaculos pentru seara de 9 mai. Conform caselor de pariuri, Republica Moldova are șanse mari să se califice în finală.

BBC
Sursa: BBC

Pasha Parfeni și echipa sa au participat la prima repetiție pentru semifinala de pe 9 mai. Conceptul scenic este similar cu cel din cadrul finalei naționale. Pe scenă sunt cei doi toboșari, flautistul și back vocalistele, care poartă costume argintii și un accesoriu imens sub formă de corn.

BBC
Sursa: BBC
BBC
Sursa: BBC
BBC
Sursa: BBC

Au avut prima repetiție și reprezentanții din alte nouă țări. Este vorba despre: Serbia, Letonia, Irlanda, Norvegia, Portugalia, Croația, Malta și Suedia.

Conform caselor de pariuri, Republica Moldova are șanse mari să se califice în finală, situându-se pe locul 6 în topul bookmakerilor.

Reamintim că Pasha Parfeni va evolua, alături de alți 14 concurenți, în semifinala de pe 9 mai. Pentru a obține un loc în finala de pe 13 mai, țara noastră va putea fi votată exclusiv prin televoting, cu indicativul 10. Este a doua oară când Pasha Parfeni reprezintă Republica Moldova la concursul Eurovision. Interpretul a obținut locul 11 în anul 2012 la Baku, Azerbaidjan, cu piesa Lăutar.

BBC
Sursa: BBC

Citește mai mult