Eurovision

Eurovision Song Contest 2023, acum, la Liverpool: Cine sunt cei 10 finaliști

Prima semifinală a Concursului Eurovision Song Contest 2023 se desfășoară în această seară pe marea scenă de la Liverpool. Reprezentanții din 15 țări concurează pentru finala din 13 mai. Sub numărul 10, pe scenă evoluează Pasha Parfeni cu piesa „Soarele și Luna”. Reprezentantul Republicii Moldova poate fi votat de către publicul din afara țării. Concertul este transmis în direct de posturile publice Moldova1, Radio Moldova și Radio Moldova Muzical.

UPDATE: 00:09 Țările care au reușit să se califice în etapa finală a concursului Eurovision 2023 sunt: Croația, Republica Moldova, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia, Norvegia.

UPDATE 23:54 Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023, s-a calificat în Marea Finală a concursului muzical, plasându-se pe locul doi.

Alături de Pasha Parfeni, în prima semifinală, au concurat reprezentanții din Norvegia, Malta, Serbia, Letonia, Portugalia, Irlanda, Croația, Elveția, Israel, Suedia, Azerbaidjan, Cehia, Regatul Țărilor de Jos și Finlanda.

Astăzi vom afla cine sunt cei zece finaliști, care vor ieși în marea finală din 13 mai.

Dacă te afli în afara Republicii Moldova, votează piesa „Soarele și Luna”!

Votează numărul 10!

Pasha Parfeni // Facebook.com
Sursa: Pasha Parfeni // Facebook.com

Citește mai mult