Eurovision

Eurovision Song Contest 2023 // „Soarele și Luna” în finala concursului de la Liverpool

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023 va cânta astăzi pe scena de la Liverpool în cadrul Marei Finale a concursului. Artistul va urca pe scenă cu numărul 18 și va concura alături de reprezentanții din alte 25 de țări.

Pasha Parfeni le mulțumește oamenilor care au venit să-l susțină în marea finală.

„Trăiesc o mare bucurie când văd cum „Soarele și Luna” unește moldovenii. Mulțumesc prietenilor mei, care au venit să mă susțină la Eurovision, și tuturor conaționalilor noștri din Liverpool. Azi seara vom afla cât suntem de uniți cu toții, de peste mări și țări”, a scris Pasha Parfeni pe pagina sa de Facebook.

În Marea Finală, Pasha Parfeni poate fi votat de către publicul din afara țării.

Pasha Parfeni // Facebook.com
Sursa: Pasha Parfeni // Facebook.com

Este pentru a doua oară când Pasha Parfeni reprezintă Republica Moldova la concursul Eurovision. Interpretul a obținut locul 11 în anul 2012 la Baku, Azerbaidjan, cu piesa „Lăutar”.

Sâmbătă, 13 mai, telespectatorii din toate țările participante și „restul lumii” vor putea vota în marea finală, în care punctele publicului vor fi combinate cu cele ale unui juriu profesionist din fiecare țară participantă.

Marea Finală ESC 2023 poate fi urmărită în direct pe TV Moldova 1 sau online pe canalul oficial de Youtube Eurovision Song Contest.

Ana Stegarescu

Ana Stegarescu

Autor

Citește mai mult