Eurovision

Eurovision Song Contest 2023 // Cine va cânta pe scena de la Liverpool în timpul pauzei de votare

Marea Finală a concursului muzical Eurovision Song Contest 2023 va fi deschisă de trupa Kalush Orchestra, câștigătorii Eurovision Song Contest 2022. În timpul Paradei Flagurilor, cei 26 de finaliști vor fi însoțiti de artiștii ucraineni: Jamala, Tina Karol, trupa Go_A și Verka Serduchka.

ESCtoday
Sursa: ESCtoday

În timpul pauzei de votare, Sam Ryder care a obținut locul secund la ESC 2022, va umple scena cu energia și carisma sa. Artistul a declarat pe social media că este încântat că va urca pentru a doua oară pe marea scenă Eurovision: „Ce onoare să fiu invitat din nou pe scena de la Eurovision! Abia aștept să urmăresc artiștii incredibili care vor cânta de data aceasta, oferindu-vă în același timp o prestație scenică de neuitat!”

Ultimul interval act va reuni șase artiști ai concursului Eurovision din diferiți ani: Mahmood (Italia 2019 și 2022), Cornelia Jacobs (Suedia 2022), Netta (Israel 2018), David Freyr (Islanda 2021), Duncan Laurence (Olanda 2019) și Sonya (Marea Britanie 1993).

Marea finală Eurovision Song Contest 2023 poate fi urmărită în această seară, începând cu ora 22:00 pe TV Moldova 1 sau online pe canalul oficial de Youtube Eurovision Song Contest.

Pasha Parfeni va evolua cu numărul de ordine 18 în cadrul etapei finale a concursului.

Ana Stegarescu

Ana Stegarescu

Autor

Citește mai mult