Regional

„Moldova Europeană” // Opinii: Viitorul prosper al Republicii Moldova este în Uniunea Europeană

Zeci de autocare cu cetățeni din nordul țării au venit astăzi în capitală, pentru a participa la Adunarea Națională „Moldova Europeană". Oamenii susțin că viitorul prosper al țării noastre este alături de statele europene, iar pentru asta, Republica Moldova ar trebui să devină membru al familiei europene.

VOX: *„Megem la îndemnul Maiei Sandu pentru a manifesta în PMAN. Da, noi dorim în Europa!””

VOX: „ Vrem să ne expunem punctul de vedere pentru că suntem pentru o Moldovă Europeană și suntem pentru parcursul european al țării noastre”.

VOX:„Plec la Adunarea Națională pentru că îmi pasă de viitorul țării și întregii noastre generații. La momentul actual e importantă Pacea și UE în prim plan asta o să ne ofere”.

VOX: „Este important să fim determinați ca țară, iar drumul european este calea cea mai sigură”

VOX: „Sunt din Edineț de la nordul Republicii Moldova. Cu bucurie merg alături de concetățenii mei la Marea Adunare Națională. Numai în UE, să trăm liber, pentru copiii noștri, pentru bunăstarea noastră. Acolo e locul nostru”.

VOX: „Vrem în Europa, asta e unica noastră salvare. O bună parte din cetățeni lucrează în Europa, deja suntem legați de Europa. Acolo e viitorul nostru”.

Zeci de mii de cetățeni, potrivit Poliției, aproximativ 80 de mii de cetățeni au participat astăzi la Adunarea Națională „Moldova Europeană”. Oamenii au venit să declare că se pronunță pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

Adunarea Națională „Moldova Europeană” a adoptat în unanimitate o Rezoluție în care declară cu fermitate despre opțiunea integrării europene a Republicii Moldova și condamnă cu vehemență războiul purtat de Rusia în Ucraina.

Promo

Citește mai mult