Social

Restricții de circulație în capitală în legătură cu vizita premierului Belgiei

Accesul persoanelor în mai multe locuri publice din Chișinău va fi limitat temporar pe parcursul zilei de miercuri, 3 aprilie. În același timp, nu se va permite temporar desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor. Potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău, restricțiile de circulație sunt impuse de poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a prim-ministrului Belgiei, Alexander De Croo.

Potrivit unui comunicat al Președinției, prim-ministrul Regatului Belgiei va avea o întrevedere cu șefa statului, Maia Sandu. De asemenea, cei doi oficiali vor avea o discuție cu un grup de elevi de la mai multe licee din capitală despre viitorul european al Republicii Moldova.

Delegația oficială va mai vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.

Astfel, în intervalul orelor: 08:00 - 18:00, va fi limitat temporar accesul publicului pentru desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

„Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”, se arată în comunicatul sursei citate.

Citește mai mult