Sport

Mircea a venit la Paris după victorie

Valeriu Mircea a venit la Paris după titlul de campion, nu după altceva. Luptătorul moldovean vrea să-l învingă pe francezul Salahdine Parnasse pentru a cuceri centura râvnită a promoției de arte marțiale mixte KSW. Compatriotul nostru nu este deranjat de faptul că publicul va fi de partea adversarului său.

"Eu sunt sigur că voi ieși sâmbătă seara și voi câștiga această luptă. MUSCA Faptul că o să vină suporterii să-l susțină pe rivalul meu, nu mă afectează deloc. Cum am mai spus, publicul nu contează: eu nu văd pe nimeni! Când ies la luptă, sunt doar eu și adversarul." a spus Mircea.

Valeriu Mircea, campionul interimar al categoriei ușoare din promoția "Konfrontacja Sztuk Walki", trebuie să-l învingă pe campionul în exercițiu, Salahdine Parnasse, pentru a deveni "regele" legitim al categoriei. Francezul este și el gata de mega-duel, arătându-se calm înaintea furtunii.

"Va fi o luptă grea cu Valeriu, dar cred că îl voi învinge. Acesta este obiectivul meu principal." a afirmat Parnasse.

Pentru lupta cu Parnasse, Valeriu Mircea s-a antrenat în Irlanda, împreună cu legendarul Conor McGregor.

"A fost o onoare să împart salteaua cu Conor, să fiu în sala lui, să ne antrenăm împreună. MUSCA Pregătirea cu el mă motivează, mi-a dat, într-adevăr, mai multă încredere." a adăugat luptătorul moldovean.

Valeriu Mircea, supranumit "Lupul Singuratic", îl va înfrunta pe Salahdine Parnasse la gala KSW-93 din capitala Franței sâmbătă, 6 aprilie. Moldoveanul nostru are, în octagon, la nivel profesionist, 30 de victorii, 8 înfrângeri și o remiză. Parnasse, la rândul său, are 18 victorii și doar două eșecuri.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult