Sport

Temuri Kețbaia a anunțat lotul Ciprului

Temuri Kețbaia, selecționerul reprezentativei de fotbal a Ciprului, a anunțat lotul de jucători pentru partidele amicale cu Republica Moldova și San Marino. Meciul de la Chișinău va fi transmis în direct și în exclusivitate de postul național de televiziune Moldova 1.

dynamo.kiev.ua
Sursa: dynamo.kiev.ua

Kețbaia a convocat 25 de jucători, iar în lot se află câțiva fotbaliști interesanți. În vârstă de 28 de ani, fundașul Nicholas Ioannou este legitimat la nou-promovata în Serie A Como 1907. În ultima ediție de Serie B, Ioannou a marcat 3 goluri.

Un alt fotbalsit ce merită urmărit este Grigoris Kastanos. Mijlocașul ofensiv joacă tot în Italia, la Unione Sportiva Selernitana, formație ce a retrogradat în a doua divizie a fotbalului Italian. Kastanos este al doilea cel mai selecționat jucător din actualul lot al Ciprului.

Se află în lot și colegul lui Ion Nicolăescu de la Sport Club Heerenveen. Loizos Loizou.

Partida amicală Republica Moldova-Cipru se va juca în data de 8 iunie pe stadionul Zimbru din Chișinău începând cu ora 19:00. Meciul va fi transmis în direct și în exlusivitate de postul national de televiziune Moldova 1.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult