Eurovision

Eurovision Song Contest 2023 // A fost stabilită ordinea evoluării în Marea Finală. Când va cânta Pasha Parfeni

Marea finală a celui mai important concurs muzical din Europa va avea loc în seara de 13 mai. Cea de-a 67-a ediție a Eurovisionului este găzduită de orașul Liverpool, prima semifinală având loc pe 9 mai și a doua, pe 11 mai. Moldova este reprezentată de Pasha Parfeni, cu piesa „Soarele și luna”, care va evolua cu numărul 18.

EBU
Sursa: EBU

„Avem ordinea de desfășurare pentru Marea Finală a Eurovision Song Contest 2023, care va avea loc sâmbătă, 13 mai. Am avut cele două semifinale, care ne-au oferit 20 de calificări care s-au alăturat țărilor BIG FIVE și campioanei în vigoare a Concursului, Ucraina. Și acum suntem pregătiți pentru Marea Finală de sâmbătă seară, ordinea de desfășurare pentru care a fost decisă la primele ore după cea de-a doua semifinală de joi seară”, citează Eurovision.tv

EBU
Sursa: EBU

Pasha Parfeni va evolua sub numărul 18 pe scena de la Liverpool, în Marea Finală a Eurovision Song Contest 2023 pe data de 13 mai. Amintim că pentru reprezentantul Republicii Moldova pot vota doar telespectatorii din afara țării.

EBU
Sursa: EBU

Pe 13 mai, Marea Finală ESC 2023 poate fi urmărită în direct pe TV Moldova 1 sau online pe canalul oficial de Youtube Eurovision Song Contest.

Doina  Pozdirca

Doina Pozdirca

Autor

Citește mai mult